Onze Boerderijwinkel "De Razende Bol"

BloembollenwinkelVlierbloesemsiroopBloembollenkwekerij De Razende Bol

Bloembollen

In 1980 zijn we begonnen met een bloembollen-winkeltje, dat inmiddels is uitgegroeid tot een belangrijke tak van ons bedrijf. Van juni tot december is de winkel geopend. In het voorjaar staat er een stalletje met zomerbollen.

Op het proefmodel van het "Schulpengat" (1 van de veerboten naar Texel) staan diverse soorten bollen uitgestald. In de zomer zijn dat wel 200 verschillende soorten bloembollen. Echt een feest om uit te zoeken.

Zelfgemaakte jam en siropen

In onze professionele keuken maken we van producten uit eigen kweek of uit de natuur, vele soorten jam en siropen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vlierbessen, bramen, rabarber, pompoen, frambozen en pruimen. Bij de siropen is de vlierbloesemsiroop het meest geliefd, maar maken we ook siroop meidoornbloesem, paardenbloemen, lavendel, vlierbessen, rabarber en aardbeien.

Langzaamaan planten we steeds meer kleinfruit om de heerlijkste producten te maken.

Uitbreiding assortiment

In 2014 is de winkel uitgebreid met andere Texelse boerenproducten, producten van onze collega's. Zo komen er heerlijke aardappelen, pompoenen, kaas, zuivel, vlees en natuurlijk een boerderij ijsje bij. Dit jaar verkopen we ook producten van Texelse Lavendel. Het ruikt nu heerlijk bij ons in de winkel.

Landbouwwerktuigen

De schuur hangt en staat vol met allerlei oude landbouwwerktuigen. Er wordt door ons graag iets over verteld.

U zult bij ons weinig voorverpakte bollen tegenkomen. U kunt bij ons terecht voor de alledaagse, maar ook voor zeer speciale bolgewassen. U wordt door ons persoonlijk geholpen en van advies voorzien.

Bezorging

Al onze producten worden door ons ook via pakketpost bezorgd.