Onze Boerencamping faciliteiten

Truus brengt al je boodschappen thuus!Sanitair vernieuwd in 2007Sanitair vernieuwd in 2007

Alle plaatsen zijn voorzien van stroom en een picknick tafel en zijn tussen de 100 m2 en 125 m2 meter groot.

Voor auto's is er een parkeerplaats, waardoor er weinig verkeer op de camping zelf is. Om boodschappen naar de tent te brengen staat er een kruiwagen klaar. Zij heet "Truus" en brengt al je boodschappen thuus!

Speeltuin

Voor de kinderen is er een grote speeltuin, gebouwd in een reuzenzandbak. Er is een glijbaan, speelschip, schommels, een graafmachine en heel veel zand. Naast de speeltuin ligt er een jeu des boules baan.

De kinderen kunnen op het grote middenterrein ook heerlijk voetballen of andere spelletjes doen.

Sanitair

Begin 2007 is het toiletgebouw gebouwd. Het mozaiek was een hoop werk, maar we zijn erg tevreden over het resultaat.

In het toiletgebouw bevinden zich 3  douches, 3 toiletten en een  urinoir. De toiletten en het urinoir worden met regenwater doorgespoeld.

Waar wij trots op zijn is de familiekamer waarin een douche, invalidentoilet en een babybadje zijn ingebouwd.

Ook is het hele gebouw voorzien van vloerverwarming. Tevens is er de mogelijkheid om tegen een vergoeding gebruik te maken van een wasmachine en droger.

Fietsverhuur

Wanneer u zelf geen fietsen mee kunt nemen, kunt u van te voren fietsen reserveren bij Fietsverhuur De Koog. U kunt dan doorgeven dat u op onze camping verblijft. De fietsen worden dan bij ons afgeleverd en ook weer opgehaald.

Verse broodjes

Dagelijks kunt u bij ons verse broodjes bestellen. Wanneer u dat voor 18.00uur doet, dan worden de broodjes de volgende dag voor 8.30 uur op de camping bezorgd!